Amsterdam,
15
juni
2020
|
09:21
Europe/Amsterdam

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld gaat weer de straat op en verrast inwoners uit Groesbeek met 375.000 euro

Samenvatting

Elf bewoners van de Molenweg in Groesbeek zijn donderdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 6561 AJ is in de meitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Gaston gaat weer de straat op 
Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels is Gaston weer op straat te zien: “Eindelijk! Het was fantastisch dat de winnaars tijdens het videobellen zo enthousiast reageerden. Maar het is natuurlijk nog veel leuker dat ik nu weer de straat op kan en de deelnemers in het echt zie als ik ze verras met mooie prijzen! Dan is het nog best een uitdaging om op gepaste afstand te blijven.” 

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 75.000 euro (1 winnaar)
- 50.000 euro (3 winnaars)
- 25.000 euro (5 winnaars)
- 12.500 euro (2 winnaars) 

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. 

Hannie (63) reageert enthousiast: “”Geweldig! Mijn kleindochter heeft net haar rijbewijs gehaald en ik wil zelf ook een nieuwe auto kopen.” 

Edward (49) reageert blij verrast: “Geweldig! Ik ben toe aan een nieuwe auto.” 

Jack en Bertiene weten wel raad met hun prijs: “We willen heel graag een droomreis naar Australië maken.” 

PostcodeStraatprijs 
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn