Amsterdam,
14
juli
2020
|
11:17
Europe/Amsterdam

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen verrast Rotterdammers met 1 miljoen euro

“We gaan een auto kopen voor onze zoon”

Samenvatting

Een bijzondere dag voor inwoners van Rotterdam. Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen verraste gisteren vier deelnemers die meespelen met postcode 3066 RD (Kralingseweg) met de 1 Miljoenprijs. De vier deelnemers die met de volledige postcode meespelen verdelen de ene helft van deze prijs met elkaar. De andere 500.000 euro gaat naar de deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode 3066. 

Caroline verraste de winnaars gisteren met cheques van 166.666 euro (2 winnaars) en 83.333 euro (2 winnaars).

Babs en Eric zijn enorm blij: “Geweldig! We waren van plan om de tuin zelf op te knappen, maar dat gaan we nu waarschijnlijk laten doen.”

Cees en Greetje reageren enthousiast: “We gaan een mooie auto kopen voor onze zoon en voor onszelf kopen we een sloepje!”

Caroline Tensen reikt prijs uit
Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen reikte weer voor het eerst de 1 Miljoenprijs uit bij de winnaars in hun woonplaats. De afgelopen maanden werd deze Postcode Loterij-prijs niet persoonlijk uitgereikt vanwege de voorschriften rondom het coronavirus. Caroline Tensen vertelt: "Ik vind het zo leuk dat ik de winnaars persoonlijk heb mogen verassen met deze mooie prijs! De cheques in het echt uitreiken, het enthousiasme en de blijdschap zien bij de winnaars blijft geweldig.”

Wijkwinnaars winnen samen half miljoen euro
Van de 1 Miljoenprijs wordt de helft verdeeld onder de deelnemers waarvan de postcode begint met 3066. De wijkwinnaars winnen per lot 198 euro als ze meespelen met het maximaal aantal Kanjerpunten. De wijkwinnaars worden per brief op de hoogte gesteld van hun prijs. Het geld ontvangen de winnaars binnen vier weken op hun bankrekening.

Verdeling van de prijs
Hoeveel iedere winnende deelnemer wint, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk. De verdeling gebeurt op basis van Kanjerpunten. Kanjerpunten zijn een soort spaarpunten, per trekking worden 10 Kanjerpunten per lot toegekend. Hoe langer een lot meespeelt in 2020, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs. Voor deze 1 Miljoenprijs hebben deelnemers maximaal 70 Kanjerpunten per lot kunnen sparen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn