Amsterdam,
24
maart
2019
|
21:35
Europe/Amsterdam

Peter uit Zundert wint 29.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Peter uit Zundert is de winnaar van 29.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Peter 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Hij was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 4881 uitgenodigd in de studio. Ook wijkgenoten Frans Joseph en Jo namen een prijs mee naar huis. Frans Joseph won een keukencheque ter waarde van 10.000 euro en Jo ging er met een reis naar Curaçao vandoor. Alle deelnemers kregen het studiocadeau, een Google Home.

Peter (63), gepensioneerd aardbeienkweker en al 44 jaar getrouwd met Janet, kiest standvastig voor een plaats achter de desk. Met gemak speelt hij de andere deelnemers weg en belandt hij in de finale. Hij opent de koffertjes systematisch, maar speelt in de vijfde ronde helaas in één keer de resterende hoge bedragen weg. Uiteindelijk wint Peter 29.000 euro: “Ik hoopte heel erg op een plek in de finale. Als ik een leuk bedrag zou winnen, dan zou ik een mooie reis naar Bali maken. Met dit bedrag moet dat zeker lukken.”

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 31 maart wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn