Amsterdam,
01
januari
2020
|
07:00
Europe/Amsterdam

Paul de Leeuw verrast inwoners Kedichem met 1 miljoen euro van Postcode Loterij

Verrassing in studio van televisieprogramma ‘Paul Pakt Uit’

Samenvatting

Een wel heel bijzonder einde van het jaar voor inwoners van Kedichem! Paul de Leeuw verraste een paar bewoners van de Michiel van Loonstraat in Kedichem, die nietsvermoedend in het publiek van ‘Paul Pakt Uit’ zaten, met een grote geldprijs. Op hun postcode (4247 ES) is de 1 Miljoenprijs gevallen. De zeven deelnemers die met de volledige winnende postcode meespelen verdelen een half miljoen met elkaar. Zij krijgen allemaal een cheque van ruim 71.000 euro. De andere 500.000 euro gaat naar dorpsgenoten die meespelen met de vier cijfers (4247) van de winnende postcode. De verrassing was gisteren te zien in de uitzending van Postcode Loterij presenteert: ‘Paul Pakt Uit’.

Verdeling van de prijs
De verdeling van de prijs is afhankelijk van de hoeveelheid verkochte loten in de wijk en gebeurt op basis van het aantal Kanjerpunten die in het afgelopen jaar zijn opgebouwd. Hoe langer een deelnemer met een lot meespeelde in 2019, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs is. Voor deze 1 Miljoenprijs hebben deelnemers per lot maximaal 140 Kanjerpunten kunnen sparen.

PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro
Vandaag valt de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,7 miljoen euro ergens in Nederland. De uitreiking is vanavond tussen 21.30 uur en 22.30 uur te zien in het televisieprogramma ‘The Biggest Quiz’ op RTL4. Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij op 1 januari nog meer grote geldprijzen uit. Zo verdelen vijf postcodes een bedrag van 547.000 euro en valt er nog een 1 Miljoenprijs ergens in het land. De winnende postcodes worden gedurende de dag bekendgemaakt en gepubliceerd op www.postcodeloterij.nl.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn