Amsterdam,
19
juli
2020
|
21:23
Europe/Amsterdam

Paul (71) uit Rosmalen wint ruim 120.000 euro bij tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

Samenvatting

Paul (71) uit Rosmalen is de gelukkige winnaar van 120.365 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’, een aangepaste versie van kennisquiz 'Postcode Loterij Eén tegen 100' waarin rekening is gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom COVID-19. Vanavond was bij RTL 4 te zien hoe Paul het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen vijftig tegenkandidaten. Paul wist de laatste kandidaat weg te spelen nadat hij het juiste antwoord gaf op de vraag die ging over de Munchkin kat. Door het juiste antwoord te geven (de kenmerkende korte pootjes) ging Paul met een bedrag van 120.365 euro naar huis.

Paul, getrouwd, vader van drie kinderen en opa van vier kleinkinderen, is blij met zijn gewonnen bedrag: “Grote plannen heb ik niet, maar een reisje naar Japan zou ik wel heel mooi vinden. Ook zijn we op zoek naar een campertje. Dan kunnen we alle kanten op. We hebben alle tijd en ruimte, dus met een camper kunnen we onze neus achterna en genieten. Heerlijk!”

Over ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’
‘Postcode Loterij Eén tegen 100’ is sinds 2000 te zien op de Nederlandse televisie en viert in deze aangepaste vorm haar 20ste seizoen. In 'Postcode Loterij Eén tegen 50' neemt één kandidaat het op tegen 50 tegenspelers. Bij elk goed antwoord speelt hij of zij de kandidaten weg die een onjuist antwoord gaven. Als het de kandidaat lukt om de 50 deelnemers weg te spelen, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.

‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ is tot en met 23 augustus elke zondagavond te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn