Amsterdam,
31
maart
2019
|
21:45
Europe/Amsterdam

Paul (55) uit Deurningen wint 124.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Paul (55) uit Deurningen is de gelukkige winnaar van 124.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Paul 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Paul was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 7562 uitgenodigd in de studio.

Paul is blij verrast als blijkt dat hij in de finale staat. “Dit is echt onwerkelijk! Mijn vrouw vond het te spannend om mee te gaan naar de studio”, vertelt de finalist in de laatste show van dit seizoen van Miljoenenjacht. Daarom wordt hij tijdens de finale bijgestaan door zijn vakgenoot en buurman Tom.

Met 124.000 euro kan hij een hoop dromen waarmaken. Paul: “Een andere auto zou ik mooi vinden. Mijn vrouw wil dolgraag een nieuwe keuken, dus die komt er ook. En misschien een nieuwe trompet. Ik speel namelijk trompet en ben gek op muziek!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
Paul was vanavond samen met 49 wijkgenoten uit Deurningen (postcodegebied 7562) te zien in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde Paul als finalist en mocht hij het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ spelen. Door koffers te openen, maakte hij kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk werd dit een bedrag van 124.000 euro. Zijn buurtgenoten en alle andere deelnemers in de studio gingen met een barbecue naar huis.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn