Amsterdam,
08
april
2018
|
22:39
Europe/Amsterdam

Patrick (47) uit Oss hoort op vakantie dat hij 270.000 euro heeft gewonnen bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Patrick (47) uit Oss staat een geweldige verrassing te wachten. Terwijl hij en zijn vrouw nietsvermoedend in het vliegtuig naar Amerika zaten, stond Winston Gerschtanowitz met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor zijn deur. Hij mocht Patrick verrassen met 270.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Frits uit Oldenzaal won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Stiefzoon Luc nam de cheque in ontvangst. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien.

Winston verraste Luc in zijn tuin, waar hij een feestje gaf, met het geweldige bedrag. Luc is totaal verrast: “Ze zijn vanochtend naar Amerika vertrokken en zitten nu nog in het vliegtuig. Ze zullen er superblij mee zijn! Zodra ze zijn geland ga ik ze het goede nieuws vertellen. Een mooi begin van de vakantie.”

Ook buren uit Oss winnen mee
Patrick ontvangt dit geldbedrag omdat Frits uit Oldenzaal dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Patrick uit Oss is deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 5346 VC (de straat Terloo) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. Omdat Patrick met nog twee loten meespeelt, deelt hij ook mee in de prijs voor de straat (Terloo). Hij wint daarom ook nog eens een bedrag van 17.419 euro. De overige 23 deelnemers winnen bedragen variërend van 8.709 euro tot 26.129 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 15 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn