Amsterdam,
30
september
2018
|
21:39
Europe/Amsterdam

Pascal (31) uit Meerssen wint ruim 1 miljoen euro bij tv-show Miljoenenjacht

“Camping het Koffertje komt nu wel heel dichtbij!”

Pascal (31) uit Meerssen is de gelukkige winnaar van ruim 1 miljoen euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Pascal 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’.

Pascal, getrouwd met Manon en vader van twee jonge kinderen, is blij verrast. “Ik kan het niet geloven! Mijn collega’s zijn een weekend naar Valencia en ik kon niet mee want ik zou naar Miljoenenjacht gaan. Ik grapte al dat ik een groot geldbedrag zou winnen en niet meer terug naar kantoor zou komen. Nu hoef ik maandag alleen maar te zeggen: ik zei het toch; ik kom niet meer terug!”, vertelt Pascal met een grote glimlach op zijn gezicht.

Camping het Koffertje
Lang nadenken over wat Pascal met het bedrag wil doen, hoeft hij niet. “Ik zou dolgraag mijn eigen camping of hotel beginnen. Een naam had ik nog niet, maar misschien wordt het nu wel ‘Camping het Koffertje’, vertelt Pascal grappend. Als het bod van de bank stijgt, doet Linda er nog een schepje bovenop: “Misschien wordt het wel ‘Glamping het Gouden Koffertje!’”

Spannende strijd
Na een spannende strijd, eindigde Pascal als finalist en mocht hij het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ spelen tijdens de laatste Miljoenenjacht-aflevering van het seizoen. Door koffers te openen, maakte hij kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk werd dit een bedrag van 1.026.000 euro. Alle deelnemers in de studio gingen met een e-reader inclusief 50 euro BookSpot-tegoed naar huis.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn