Amsterdam,
01
januari
2018
|
11:11
Europe/Amsterdam

Pabo-student Theo uit Heemskerk wint 52.600 euro in eindejaarsshow Miljoenenjacht

Wijkgenoten Danny en Sandra ook in de prijzen

Voor Theo uit Heemskerk begint het nieuwe jaar goed. Hij is de gelukkige winnaar van 52.600 euro in de eindejaarsaflevering van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’, die gisteravond werd uitgezonden bij RTL 4. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot hij het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken, verzekerde Theo zich van 52.600 euro. Theo’s wijkgenoten Sandra en Danny vielen ook in de prijzen tijdens de speciale aflevering. Sandra won een Apple-pakket en Danny ging met 1.000 euro naar huis. 

Theo, onderwijsassistent en Pabo-student, is erg blij met de prijs: “Met mijn vriend heb ik de afspraak gemaakt dat we bij 50.000 euro stoppen. Ik ben wel goed in rekenen, maar je zult net zien dat ik een black-out krijg wanneer ik hier in de studio een ingewikkelde rekensom moet oplossen. Ik ben ontzettend blij met dit bedrag: wij hebben net samen een huis gekocht en onze gedroomde uitbouw kan er nu komen!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Theo, Danny en Sandra wonnen samen met 47 wijkgenoten uit postcodegebied 1963 een studioplek in de tv-show. Alle deelnemers in de studio gingen met een Samsung tablet naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Krimpen aan den IJssel
Een inwoner uit Krimpen aan den IJssel speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk naast presentatrice Linda de Mol en won 363.000 euro.

PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro valt vandaag
De eindejaarsaflevering van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ leidde de Kanjerdag van de Postcode Loterij in. Op nieuwjaarsdag verdeelt de Loterij haar hoogste prijs ooit: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. In de uitzending van RTL Boulevard (18:30 uur) maakt de Postcode Loterij bekend waar deze hoofdprijs is gevallen. Ook winnen vandaag drie postcodes de SuperPostcodeprijs van ieder 1 miljoen euro en 25 postcodes een Buurt-Ton.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn