Amsterdam,
10
januari
2019
|
14:07
Europe/Amsterdam

Opnieuw meespelen met de Postcode Loterij blijkt goede zet voor Dick en Door uit Heerenveen

Inwoners Heerenveen winnen 75.000 euro bij Postcode Loterij

Drie bewoners van de straat Hopman in Heerenveen zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 8448 NN is in de trekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Zij winnen ieder 25.000 euro en onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Stephan (34) wint 25.000 euro en is blij verrast: “De grootste wens van mijn kersverse vrouw en mij is om een reis naar Curaçao te maken. Dat kunnen we nu doen!”

Dick (68) en Door winnen 25.000 euro én de BMW: “We dachten, laten we het jaar goed beginnen door weer mee te spelen met de Postcode Loterij. We hadden er al een goed gevoel over! Nu gaan we lekker reizen; Schotland, Noorwegen en Ierland staan hoog op onze verlanglijst!"

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de straat Hopman in Heerenveen is op vrijdag 11 januari te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn