Amsterdam,
19
november
2020
|
14:47
Europe/Amsterdam

Opnieuw geluk in Rotterdam: inwoners winnen 1 miljoen euro bij de Postcode Loterij

Samenvatting

Een grote verrassing voor negen inwoners van Rotterdam. Op hun postcode 3075 LB (straat: Beukendaal) is de 1 Miljoenprijs van de Postcode Loterij gevallen. De negen deelnemers die met de volledige postcode meespelen verdelen met elkaar de ene helft van deze prijs. De andere 500.000 euro gaat naar de deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode 3075. Eerder dit jaar viel de 1 Miljoenprijs ook al in Rotterdam. Toen verraste Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen vier gelukkige winnaars.  

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 115.384 euro (1 winnaar)
- 76.923 euro (2 winnaars)
- 38.461 euro (6 winnaars)

Maan wint 38.461 euro en reageert enthousiast: “Geweldig! Ik wil heel graag met mijn kinderen op vakantie als het weer kan!”

Johannes wint 115.384 euro en is blij met zijn prijs: “Wat een verrassing! Ik ga een deel aan mijn dochter geven.”

Wijkwinnaars winnen samen half miljoen euro
Van de 1 Miljoenprijs wordt de helft verdeeld onder de deelnemers waarvan de postcode begint met 3075. De wijkwinnaars winnen per lot 215 euro als ze meespelen met het maximaal aantal Kanjerpunten. De wijkwinnaars worden per brief op de hoogte gesteld van hun prijs en ontvangen het gewonnen bedrag binnen vier weken op hun bankrekening.

Verdeling van de prijs
Hoeveel iedere winnende deelnemer wint, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk. De verdeling gebeurt op basis van Kanjerpunten. Kanjerpunten zijn een soort spaarpunten, per trekking worden 10 Kanjerpunten per lot toegekend. Hoe langer een lot meespeelt in 2020, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs. Voor deze 1 Miljoenprijs hebben deelnemers maximaal 110 Kanjerpunten per lot kunnen sparen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn