Amsterdam,
04
januari
2022
|
20:00
Europe/Amsterdam

1 miljoen euro van de Postcode Loterij valt in Meppel

Goede start van 2022 voor twaalf winnaars met postcode 7943 JE

Samenvatting

Het jaar begint spetterend voor twaalf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7943 JE (straat: Westerveld) in Meppel. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars gisteren met de cheques. In oktober 2021 viel er ook al een grote prijs van de Postcode Loterij in Meppel. Toen verdeelden negen deelnemers (postcode 7943 EC) 1 miljoen euro.

De twaalf deelnemers die nu meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 62.500 euro tot 125.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Remco en Anouschka worden verrast met een cheque van 62.500 euro. Zij reageren enthousiast: “We gaan aankomend jaar trouwen, dus daar kunnen we het goed voor gebruiken!”

Ook Denise neemt een cheque van 62.500 euro in ontvangst. Zij reageert blij verrast: “Ik wil graag de tuin aanpakken. Dat kan nu!”

Henk en Geeke winnen 125.000 euro en hebben in ieder geval één wens: “We willen graag een nieuwe fiets!”

Geldprijzen uitgereikt door het hele land 
Nieuwjaarsdag was voor veel Postcode Loterij-deelnemers door het hele land onvergetelijk. Op 1 januari 2022 maakte de Postcode Loterij bekend dat inwoners van Reuver de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen euro mochten verdelen. Daarnaast verdeelde de Loterij ook nog 60 tonnen door het hele land. De winnende postcodes zijn te vinden op www.postcodeloterij.nl. 

Iedere dag winnaars 
Maar het feest is nog niet afgelopen! Het regent nog steeds prijzen bij de Postcode Loterij. Met een totale prijzenpot van 418,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus, worden in 2022 iedere dag winnaars bekendgemaakt. Deze week maakt de Loterij al zes dagen lang iedere dag een postcode bekend die een bedrag van 1 miljoen euro met elkaar verdeelt. Daarnaast verdelen deelnemers van winnende postcodes grote geldprijzen als de KoningsKanjer van 27,9 miljoen euro met elkaar.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn