Amsterdam,
24
november
2017
|
11:09
Europe/Amsterdam

“Nu kunnen we eindelijk een tweedehands caravan kopen”

Inwoners Rijswijk winnen 62.500 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor drie deelnemers van de Postcode Loterij in Rijswijk. Op postcode 2283 GR (J.H.A. Schaperlaan) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de oktobertrekking van de Postcode Loterij. Woensdag werden zij door prijswinnaarbegeleider Bea Post verrast met de cheque. 

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 25.000 euro (2 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Met de caravan naar Kroatië
Henny en Jaap winnen 25.000 euro en zijn blij verrast: “We waren al aan het kijken voor een tweedehands caravan, maar die blijken best duur te zijn. Nu we deze prijs hebben gewonnen, wordt het iets eenvoudiger om deze aan te schaffen en hoeven we daar niet onze spaarcentjes voor aan te boren. We willen samen graag naar Kroatië en die droom komt nu steeds dichterbij.”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand november maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in november nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn