Amsterdam,
10
juli
2020
|
09:28
Europe/Amsterdam

Noordwijkers aan de deur verrast met 150.000 euro door Postcode Loterij- ambassadeur Gaston Starreveld

Samenvatting

Vier bewoners van de Molenstraat in Noordwijk zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 2201 KX is in de junitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Gaston gaat weer de straat op
Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels mag Gaston weer de straat op: “Eindelijk! Het was fantastisch dat de winnaars tijdens het videobellen zo enthousiast reageerden. Maar het is natuurlijk nog veel leuker dat ik nu weer aan de deur mooie prijzen mag gaan uitreiken!"

De volgende bedragen zijn gewonnen:

- 50.000 euro (2 winnaars)
- 25.000 euro (2 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Anneke (58) wint 50.000 euro en een auto: “Ongelofelijk! We willen graag een uitbouw zodat we een slaapkamer kunnen maken en hier oud kunnen worden.”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Molenstraat in Noordwijk is op 26 juli te zien in ‘Eén tegen 50’ bij RTL 4. Het programma start om 20.00 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn