Jeff uit Breda naar huis met 50.000 euro bij tv-show ‘Deal Or No Deal’

Jeff uit Breda is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ die gisteren werd uitgezonden bij RTL 5.

Op de vraag waar Jeff voor gaat spelen, antwoordt hij: “Ik zou heel graag een mooie reis willen maken. Tijdens deze reis wil ik mensen die het minder hebben iets kunnen geven. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan het sponsoren van een koe waar een heel dorp profijt van kan hebben. Het zou mooi zijn als ik dat zou kunnen doen. Verder heb ik een auto die 17 jaar oud is, dus als er een tweedehandsje in zit zou dat mooi zijn”. Jeff besluit uiteindelijk een deal te sluiten bij een bod van 50.000 euro. Hij reageert overdonderd: “Ik ben zo blij”.

Over ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’  
In ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ maken 24 deelnemers in de studio kans om geselecteerd te worden en plaats te mogen nemen naast Buddy Vedder. Iedere kandidaat heeft een eigen unieke box, met daarin een onbekend geldbedrag. Het is aan de speler om zoveel mogelijk boxen met lage bedragen weg te spelen. Nadat bekend is welke bedragen er zijn weggespeeld, biedt de bank een geldbedrag voor de box van de speler. De speler kan het bod van de bank accepteren en er met de ‘deal’ vandoor gaan, of ervoor kiezen door te spelen: ‘no deal.’

'Deal Or No Deal' ook thuis te spelen
Naast het televisieprogramma kunnen spelers vanuit hun eigen luie stoel nu zelf ook iedere dag de beste deal maken door het spelen van het nieuwe loterijspel 'Deal Or No Deal' op www.dealornodeal.nl. Door het spel te spelen maken spelers kans om studiokandidaat te worden van het televisieprogramma ‘Deal Or No Deal’. Maken ze een betere deal dan de laatste studiokandidaat uit het televisieprogramma? Dan maken ze ook kans om als thuisfinalist het loterijspel voor echte bedragen tot wel 200.000 euro te mogen spelen.

Minimaal 40 procent van de inleg van spelers van het loterijspel ‘Deal Or No Deal’ gaat naar goededoelenorganisaties gesteund door de Postcode Loterij. Meer informatie over het spel ‘Deal Or No Deal’ kun je hier vinden.

‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ is iedere werkdag om 21.55 uur te zien bij RTL 5.