Inwoners Werkendam winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Het jaar begint spetterend voor vijftien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4251 AA (de straat: Sasdijk) in Werkendam. De Postcode Loterij maakte zojuist in RTL Boulevard bekend dat op die postcode de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro is gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste samen met Jamie Trenité de winnaars middels een videogesprek.

postcodeloterij-ambassadeurquintytrustfullenjamietrenitemetdesuperpostcodeprijs-cheques.jpeg
Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull en Jamie Trenite met de SuperPostcodePrijs-cheques

In totaal vallen er vijftien deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Werkendam. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 41.666 euro tot 83.333 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Romy werd verrast met een cheque van 83.333 euro: “Ik droom ervan om een camper te kopen. Nu kan ik die droom waarmaken!"

Ook Wim wint 83.333 euro: “Dat is een mooi binnenkomertje in het nieuwe jaar! Als het weer kan ga ik een cruise maken met mijn vrouw."

Mariska wint 41.666 euro en weet wel raad met haar prijs: “Ik heb sinds anderhalf jaar een eigen huis dus daar kan ik nu mee aan de slag! Verder wil ik als het weer kan graag op vakantie met vrienden."

PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro valt in Zuid-Holland
Gisteren werd in het programma ‘Postcode Loterij: De Weg naar 54,9 Miljoen’ door Postcode Loterij-ambassadeurs Winston Gerschtanowitz en Caroline Tensen bekend gemaakt dat de PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro is gevallen in de provincie Zuid-Holland. In de winnende postcode spelen 17 deelnemers mee met in totaal 26 loten. Zij winnen ieder minimaal 1 miljoen euro. Om te voorkomen dat mensen bijeenkomen om de PostcodeKanjer met elkaar te vieren, stelt de loterij dit jaar de winnaars persoonlijk op de hoogte van de winst. Het prijzengeld wordt binnen twee weken uitbetaald.

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer