Winnaars uit Weert winnen 11.802 euro per lot

De Weerter vlaai kan uit de koeling worden gehaald: 1 mei is nu al de mooiste dag van het jaar voor 15 Postcode Loterij-deelnemers uit het Limburgse Weert. De allereerste KoningsKanjer ooit viel namelijk op hun postcode (6002 AR). De gelukkige winnaars verdelen de helft van het miljoenenbedrag (18,35 miljoen euro) met elkaar. De andere helft gaat naar Postcode Loterij-deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode (de eerste vier cijfers van de postcode: 6002). 

koningskanjerwijkfeestinweert.jpg
KoningsKanjer wijkfeest in Weert Foto: Bastiaan Musscher

Voor het eerst sinds twee jaar organiseert de Postcode Loterij weer een traditioneel wijkfeest in de winnende wijk van de KoningsKanjer. De hoofdprijswinnaars, die meespelen met de volledige winnende postcode (6002 AR), verdeelden de helft van het bedrag (18,35 miljoen euro) met elkaar. Zij wisten op zondag 1 mei al wat hun lot waard was. Voor deelnemers met de winnende wijkcode bleef het nog even spannend. Zij hoorden tijdens het wijkfeest dat zij 11.802 euro per lot winnen als zij het maximaal aantal Kanjerpunten (40) hebben verzameld.

Monique: “We spelen al 25 jaar mee met de Postcode Loterij. Het maakte niet uit welk bedrag er op de cheque stond, deze ervaring is al fantastisch. We spelen mee voor het steunen van goede doelen maar dit bedrag van 11.802 euro is natuurlijk geweldig!”

Voordat het wijkbedrag bekend werd gemaakt gaven Michel en Nelly aan: “We weten natuurlijk nog niet wat de hoogte van het wijkbedrag is, maar als het een mooi bedrag wordt willen twee elektrische fietsen!” Zij ontvingen een cheque van 11.802 euro. De twee elektrische fietsen gaan er komen!

Vriendinnen Deborah en Imke reageren dolblij: “We zijn hier heel blij mee! We gaan samen op vakantie.”

Paul en zijn vrouw winnen 23.604 euro: “We vonden het heel spannend! We gaan altijd naar Oostenrijk naar een dorpje op 1500 meter om te wandelen. Nu kunnen we zeker nieuwe stevige wandelschoenen kopen waarmee we de bergen in kunnen!”

KoningsKanjer van 36,7 miljoen euro
Op zondag 1 mei maakte de Postcode Loterij bekend dat de allereerste KoningsKanjer ooit, van 36,7 miljoen euro, in het Limburgse Weert was gevallen. Vijftien gelukkige deelnemers die meespelen met de winnende postcode (6002 AR) verdeelden de helft van het bedrag (18,35 miljoen euro) met elkaar. Zij namen cheques uiteenlopend van 965.789 euro tot 2.897.368 euro in ontvangst. De andere helft van het bedrag ging naar deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode (6002). Zij hoorden tijdens het wijkfeest dat zij per lot maximaal 11.802 euro winnen.

 

paulenzijnvrouwontvangenchequevan23.604eurotijdenshetwijkfeestinweert.jpg
Paul en zijn vrouw ontvangen cheque van 23.604 euro tijdens het wijkfeest in Weert Foto: Bastiaan Musscher
michelennellywinnen11.802eurobijdepostcodeloterij.jpg
Michel en Nelly winnen 11.802 euro bij de Postcode Loterij Foto: Bastiaan Musscher
moniqueontvangtchequevan11.802eurotijdenshetwijkfeestinweert.jpg
Monique ontvangt cheque van 11.802 euro tijdens het wijkfeest in Weert Foto: Bastiaan Musscher
imkeendeborahzijndolblij.jpg
Imke en Deborah zijn dolblij Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer