KoningsKanjer van 36,7 miljoen euro valt in Limburgse Weert

De Weerter vlaai kan uit de koeling worden gehaald: 1 mei is nu al de mooiste dag van het jaar voor 15 Postcode Loterij-deelnemers uit het Limburgse Weert. De allereerste KoningsKanjer ooit viel namelijk op hun postcode (6002 AR). De gelukkige winnaars verdelen de helft van het miljoenenbedrag (18,35 miljoen euro) met elkaar. De andere helft gaat naar Postcode Loterij-deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode (de eerste vier cijfers van de postcode: 6002). 

henkenciskaverrastdoorpostcodeloterij-ambassadeurcarolinetensenmetchequevan1.931.578euro.jpg
Henk en Ciska verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen met cheque van 1.931.578 euro Foto: Jurgen Jacob Lodder

De vijftien geluksvogels die meespelen met de volledige winnende postcode verdelen de helft van de KoningsKanjer van 36,7 miljoen euro (18,35 miljoen euro) met elkaar. Zij nemen cheques uiteenlopend van 965.789 euro tot 2.897.368 euro in ontvangst.

Henk en Ciska worden door Caroline Tensen verrast met een cheque van 1.931.578 euro. Ciska: “Ik werk al veertig jaar in de horeca. Mijn droom kwam uit toen ik twee jaar geleden mijn eigen lunchroom opende. Met de prijs wil ik mijn zaak verbouwen. Dan hebben al mijn klanten er plezier van. Met de marktkooplui die altijd bij ons op het plein staan gaan we straks op vakantie naar Ierland. Die jongens trakteren we daar allemaal op een rondje. Dat wordt feest, hoor!’’ 

Ook buurtgenoten vallen in de prijzen
Niet alleen Postcode Loterij-deelnemers die meespelen met de winnende postcode vallen in de prijzen. Ook hun meespelende buurtgenoten waarvan de postcode begint met 6002, delen mee. Hoeveel zij per lot winnen, wordt op zaterdag 7 mei feestelijk bekendgemaakt.

 

henkenciskaontvangenkoningskanjer-chequevan1.931.578euro.jpg
Henk en Ciska ontvangen KoningsKanjer-cheque van 1.931.578 euro Foto: Jurgen Jacob Lodder

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer