Amsterdam,
09
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nicolle uit Maastricht wint gloednieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Nicolle uit Maastricht is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Nicolle de auto won nadat zij het antwoord op de vraag ‘hoeveel procent van de Nederlandse stelletjes met een abonnement geeft toe aan 'Netflix cheaten' te doen?’ als eerste goed had.

Nicolle is verrast: “Geweldig! Dankjewel, wat een prachtige prijs. Deze ga ik natuurlijk delen met mijn dochter, die het antwoord – 27 procent - influisterde.”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Nicolle won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 6225 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Samsung Galaxy Tab naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Waalwijk
Een inwoner uit Waalwijk speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 139.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 16 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn