Amsterdam,
05
september
2021
|
21:30
Europe/Amsterdam

Nelly uit Zwijndrecht wint 433.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Samenvatting

Nelly (54) uit Zwijndrecht is de gelukkige winnaar van 433.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden bij SBS6. Nadat Nelly 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Nelly was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 3334 in de studio aanwezig.

Nelly, moeder van drie kinderen en 31 jaar samen met Pieter, droomde voorafgaand aan haar Miljoenenjacht-avontuur van een vakantiehuis aan het strand in Zeeland, waar ze graag met haar familie komt. Die droom lijkt dankzij haar slimme spelwijze werkelijkheid te kunnen worden. In overleg met haar zoon Martijn, die als introducé met haar mee was, besloot Nelly de gouden koffers in de vorm van een M te openen. Een speelwijze die haar uiteindelijk een bod van 233.000 euro opleverde. Nelly ging niet akkoord en besloot nog een laatste gok te wagen. En die laatste gok was de juiste keuze: deze leverde Nelly namelijk een bedrag van 433.000 euro op. Nelly: “Het vakantiehuis in Zeeland is in zicht. Het is heel onwerkelijk.”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn