Amsterdam,
03
december
2018
|
09:39
Europe/Amsterdam

Mylene uit Rotterdam speelt 225.000 euro bij elkaar in tv-show ‘Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen’

De helft van de prijs is voor wijkgenoten in de studio 

Mylene uit Rotterdam heeft 225.000 euro bij elkaar gespeeld in het televisieprogramma ‘Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen’, dat gisteravond werd uitgezonden. Mylene wist zich onder leiding van Martijn Krabbé een weg te banen door het programma. Door juiste antwoorden te geven op vragen die steeds moeilijker werden, sleepte Mylene een geldprijs in de wacht. De helft van het bedrag nam Mylene mee naar huis, de andere helft wordt verdeeld onder haar meespelende wijkgenoten in de studio. 

Mylene, data-analist van beroep, is ontzettend blij met het gewonnen bedrag. “Wat was dit spannend! Ik ben sinds kort verloofd met Travis, dus het bedrag komt ontzettend goed van pas. Dat wordt een hele mooi bruiloft! 

Winnen met je wijk 
Mylene won samen met 39 wijkgenoten uit postcodegebied 3062 een studioplaats in de nieuwe show. Zij waren met inwoners van vier andere Nederlandse wijken aanwezig in de studio. De eerste vragenronde levert per wijk een kandidaat voor het spel op. De vijf kandidaten beginnen vervolgens hun weg door de visuele werelden van het programma, die ze kunnen overwinnen door het juist beantwoorden van meerkeuzevragen. De ene keer bevinden de kandidaten zich in de wereld van de Olympische Spelen, waar zij vragen krijgen voorgeschoteld over bijvoorbeeld Nederlandse medaillewinnaars en termen uit de judosport. De volgende keer wanen ze zich midden in Parijs waar zij vragen voor hun kiezen krijgen over beroemde kunstwerken in het Louvre of over de nummer 1-hit van Kenny B. Mylene bleef deze keer als finalist over en legde de terugweg door nog eens vier werelden succesvol af.  

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn