Amsterdam,
14
november
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Mooie kerst voor inwoners Almere dankzij 200.000 euro van Postcode Loterij

Een grote verrassing voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ in Almere. Op de bijbehorende straat, de Melkdistelstraat, is de PostcodeStraatprijs gevallen in de laatste trekking van de Postcode Loterij. Ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de bekende gouden envelop. Almere viel eerder ook al groot in de prijzen.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 75.000 euro (2 winnaars)
- 25.000 euro (1 winnaar)
- 12.500 euro (2 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Linda (53) wint 75.000 euro én de BMW. Haar hele familie had zich verzameld in de zitkamer. Het was één groot feest toen zij de cheque opentrok en de autosleutels in ontvangst nam. Linda: “Dit wordt een hele mooie kerst samen. Nu kunnen we het huis verbouwen. Ik heb er geen woorden voor.”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand november maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vier reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in november nog eens twintig extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Almere eerder in de prijzen
Het is niet de eerste keer dat Almere groot in de prijzen valt bij de Postcode Loterij. In augustus 2017 viel de Buurt-Ton op postcode 1333 LE (G.T. Rietveldstraat). Zestien deelnemers verdeelden toen 100.000 euro met elkaar.

Uitreiking te zien op tv
De uitreiking in de Melkdistelstraat in Almere is op donderdag 16 november om 19:50 te zien in een aflevering van Winnen Doe Je Bij… op RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn