Amsterdam,
31
maart
2019
|
21:59
Europe/Amsterdam

Monique uit Maarssen zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 124.000 euro

Verrassing live bij RTL 4 te zien tijdens Miljoenenjacht

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Monique (46) uit Maarssen. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor haar deur. Hij mocht Monique verrassen met 124.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Paul uit Deurningen won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien. 

Winston verraste Monique in haar woonkamer met het geweldige bedrag. Monique zat naar ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ te kijken, maar had niet in de gaten dat Winston bij haar voor de deur stond totdat de deurbel ging. Ze reageerde emotioneel en was sprakeloos toen bleek dat zij hetzelfde bedrag als de studiowinnaar van vanavond won.

Ook buren uit Maarssen winnen mee
Monique ontvangt dit geldbedrag omdat Paul uit Deurningen dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Monique uit Maarssen was deze keer de gelukkige. En zij laat haar buren mee winnen. Iedereen die met postcode 3603 AT (Termeerweg) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit zeven inwoners. Zij winnen ieder een bedrag van 17.714 euro. Omdat Monique met twee loten meespeelt, deelt zij ook mee in de verdeling onder de winnende postcode. Zij neemt daarom naast de 124.000 euro, óók nog eens een cheque van 17.714 euro in ontvangst.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn