Amsterdam,
17
september
2017
|
23:14
Europe/Amsterdam

Minoek (19) uit De Kwakel debuteert als Koffermeisje in Postcode Loterij Miljoenenjacht

Minoek van Serveen (19) uit De Kwakel was vanavond te zien als Koffermeisje in de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Ze was vanavond de tweede van de vijf finalisten die in een gouden jurkje de studiotrap afliep. Samen met Barbara (22) uit Amsterdam, Simone (19) uit Borculo, Lisa (19) uit Mijdrecht en Isa (21) uit Den Haag is Minoek in de race om Koffermeisje van het spelprogramma te worden in het voorjaar van 2018.

De vijf finalisten draaien ieder één keer mee als Koffermeisje in Postcode Loterij Miljoenenjacht. Na de laatste aflevering op 8 oktober kunnen de kijkers stemmen op hun favoriet. De uiteindelijke winnares zal in het voorjaar van 2018 een heel seizoen te zien zijn als een van de 26 Koffermeisjes in Miljoenenjacht.

Minoek, die in de selectie zit om hoofdagent bij de politie te worden, mocht met koffernummer 10 van de studiotrap lopen. Ze kijkt met een tevreden gevoel terug op haar debuut als Miljoenenjacht-Koffermeisje: “Ik was heel erg zenuwachtig, echt heel erg! Ik was bang om een foutje te maken, maar gelukkig ging het goed. In de ochtend oefenden we met het traplopen. Het spannendst vond ik het tonen van de juiste gezichtsuitdrukking bij het openen van mijn koffertje. Nu ik één keer heb meegedraaid, is het echt gaan kriebelen om dit vaker te doen.”

Hoofdprijs Miljoenenjacht gaat naar inwoner Rotterdam

Minoek zag hoe een inwoner uit Rotterdam in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ speelde aan de desk met Linda de Mol en 623.000 euro won.

Over de wedstrijd

Sinds de start van Postcode Loterij Miljoenenjacht zijn de 26 Koffermeisjes het herkenbare middelpunt van de spelshow bij RTL 4. Nu het programma plek heeft voor een nieuw Koffermeisje, is een vakjury met behulp van het publiek op zoek naar de perfecte kandidaat. Van 14 tot en met 25 augustus kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat via www.koffermeisje.nl.

Minoek uit De Kwakel wist 1.176 stemmen te verzamelen en stootte tijdens de selectiedag door naar de Top-5. Na de laatste uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht op 8 oktober gaan de stembussen weer open en kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriet.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn