Amsterdam,
13
oktober
2017
|
19:41
Europe/Amsterdam

Mijdrechtse Lisa (19) is het nieuwe Koffermeisje van Postcode Loterij Miljoenenjacht

Een grote verassing voor de 19-jarige Lisa van Zuijlen uit Mijdrecht. Zij is als winnares uit de bus gekomen in de zoektocht naar een nieuw Koffermeisje voor Postcode Loterij Miljoenenjacht. Dat werd zojuist in 5 Uur Live bij RTL 4 bekendgemaakt. Lisa gaat nu voor het échte werk: in het voorjaar van 2018 daalt zij een seizoen lang de studiotrap af als Koffermeisje bij de RTL 4 spelshow.

Lisa (19) ging helemaal uit haar dak toen bekend werd dat zij het nieuwe Koffermeisje van spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht wordt: “Dit had ik niet verwacht! Gisteren tijdens de tussenstand stond ik nog op de derde plaats. Ik dacht daarom dat het hem niet meer ging worden! Ik dacht dat medekandidaat Isa het zou worden. Dat is zo’n leuk meisje en gisteren stond ze nog op nummer één. Ik kijk Miljoenenjacht altijd en ik droomde er al tijden van om tussen de Koffermeisjes te staan. Die droom is nu uitgekomen! Onwijs bedankt, iedereen die op mij heeft gestemd. Jullie zien mij volgend seizoen terug bij Miljoenenjacht! Nu ga ik naar huis om het te vieren met familie en vrienden.”

Bekijk op de Facebook-pagina van de Postcode Loterij de reactie van Lisa tijdens de bekendmaking.

Vier mede-finalisten achter zich gelaten

Lisa van Zuijlen ontving de meeste stemmen via www.koffermeisje.nl. Ze liet daarmee de vier andere finalisten achter zich: Isa (21) uit Den Haag, Minoek (19) uit De Kwakel, Simone (19) uit Borculo en Barbara (22) uit Amsterdam.

Over de wedstrijd

Sinds de start van Postcode Loterij Miljoenenjacht zijn de 26 Koffermeisjes het herkenbare middelpunt van de spelshow bij RTL 4. Nu het programma plek heeft voor een nieuw Koffermeisje, is een vakjury bestaande uit Lucia Marthas, Zoey Ivory en Fred van Leer met behulp van het publiek op zoek naar de perfecte kandidaat. Van 14 tot en met 25 augustus kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat via www.koffermeisje.nl. De 26 dames met de meeste stemmen mochten door naar een selectiedag. De vijf finalisten die daar uit voortkwamen draaiden dit najaar tijdens één van vijf de afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht mee als Koffermeisje. Na de laatste uitzending van 8 oktober werden de stembussen weer geopend en kon het publiek kan stemmen op zijn of haar favoriet.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn