Amsterdam,
23
september
2018
|
22:08
Europe/Amsterdam

Michelle (27) uit Valkenburg wint 147.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Ook Willem (54) uit Valkenburg in de prijzen met ‘Mini Kofferspel’

Michelle (27) uit Valkenburg is de gelukkige winnares van 147.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Michelle 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Michelle was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 2235 uitgenodigd in de studio.

Michelle is moeder van drie jonge kinderen. “De jongste is twee maanden,” zegt ze. Toch staat ze vol energie aan de desk bij Linda de Mol om het finalespel te spelen.

Michelle krijgt hulp van haar zus die net zoals zij werkzaam is in de zorg. Volgens haar zus weet Michelle heel goed hoe ze het spel wil spelen en heeft ze eigenlijk geen hulp nodig. Michelle houdt er een mooie spelstrategie op na. Ze speelt stuk voor stuk de koffernummers die overeenkomen met geboortedata van familie en vrienden uit het spel.

Zus Monica vindt dat ze moet stoppen na een bod van 109.000 euro. “Ik zou heel erg blij zijn met dit mooie bedrag”, zegt ze. Vak Valkenburg roept volmondig: “doorspelen!” Michelle houdt het hoofd koel en durft nog wel een keertje door te spelen. Als ze in de volgende ronde 2 miljoen euro wegspeelt, vindt ze het mooi geweest en sluit ze een deal met de bank voor 147.000 euro.

Michelle straalt: “Ik ben heel erg blij met dit bedrag. We kunnen het zo goed gebruiken. We willen namelijk heel graag groter gaan wonen. Nu we drie kinderen hebben kunnen we wel een grotere kamer en tuin gebruiken.”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
Michelle was vanavond samen met 49 wijkgenoten uit Valkenburg (postcodegebied 2235) te zien in de wekelijkse RTL 4-spelshow.

Michelle was niet de enige geluksvogel uit Valkenburg die in de prijzen viel. Ook plaatsgenoot Willem (54) ging naar huis met 50.000 euro. Willem mocht in de spelshow het ‘Mini Kofferspel’ spelen en koos één van de 26 koffertjes. Willem speelde met koffer 16 en dat bleek een goede keuze: hij ging naar huis met 50.000 euro.

Alle andere buurtgenoten en deelnemers in de studio gingen met een Sony Soundbar naar huis.‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 30 september wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn