Amsterdam,
06
september
2020
|
21:48
Europe/Amsterdam

Michel uit Almelo wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Ook vakgenoot Jan wint een mooie prijs

Samenvatting

Michel uit Almelo is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Michel met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Jerry uit Almere – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Vakgenoot Jan uit Almelo ging ook met een prijs naar huis. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Jan was de gelukkige en nam een bedrag van 33.000 euro mee naar huis.

Michel springt op van geluk en reageert verbijsterd: “Geweldig! Ik kan de auto heel goed gebruiken, dus je ziet me hier binnenkort zelf in rijden.”

Jan is samen met zijn vrouw naar de studio gekomen en is compleet verrast: “Hier had ik niet op gerekend! Ik ga een goede hengel kopen.”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Doetinchem
Een inwoner uit Doetinchem speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 86.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn