Amsterdam,
01
januari
2020
|
22:26
Europe/Amsterdam

Martijn uit Almelo wint 628.600 euro bij nieuwjaarsquiz ‘The Biggest Quiz’

Samenvatting

Martijn uit Almelo won een bedrag van 628.600 euro in de loeispannende spelshow ‘The Biggest Quiz’ die vanavond te zien was bij RTL 4. Martijn nam het op tegen zes tegenkandidaten. In drie rondes speelde hij zijn tegenkandidaten één voor één weg. In de spannende halve finale versloeg hij zijn tegenkandidaat Brenda uit Hierden. Zij ging naar huis met 21.300 euro. Martijn begon aan de finale met een bedrag van 314.300 euro op de teller. In de bloedstollende finale koos de nuchtere Martijn kluis nummer vier als zijn gelukskluis. Dat pakte goed uit. Hierdoor verdubbelde hij het bedrag namelijk tot 628.600 euro. Zijn buurtgenoten die ook in de studio aanwezig waren gingen naar huis met 4.040 euro.

Hij reageerde enthousiast: “Hiermee ga ik mijn dochter en zoon ondersteunen met hun studie. Als er dan nog geld overblijft, kopen mijn vrouw en ik een leuke camper.”

Over The Biggest Quiz
Op Nieuwjaarsdag presenteerde Beau van Erven Dorens ‘Postcode Loterij The Biggest Quiz’, een spannende spelshow waarin kandidaten kans maakten op een bedrag van maar liefst vijf miljoen euro. Door de juiste kluizen te openen, konden de deelnemers grote geldbedragen verzamelen, verzilveren, of tóch verliezen. Tijdens het programma werd live geschakeld naar de uitreiking van de PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro die viel in het Noord-Hollandse Nieuw-Vennep. 

PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro valt in Nieuw-Vennep
Vandaag maakte de Postcode Loterij ook bekend dat inwoners van Nieuw-Vennep de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,7 miljoen euro mochten verdelen. De winnende postcode werd in het televisieprogramma RTL Boulevard op RTL 4 bekendgemaakt. De uitreiking was vanavond te zien in ‘The Biggest Quiz’ op RTL 4. Naast de PostcodeKanjer reikte de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit. Zo verdeelden vijf postcodes een bedrag van 547.000 euro en viel de 1 Miljoenprijs vandaag in Delft. De winnende postcodes zijn terug te vinden op www.postcodeloterij.nl.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn