Amsterdam,
09
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Marja (73) uit Amsterdam wint reis naar Bali bij tv-show Miljoenenjacht

Marja (73) uit Amsterdam is de winnaar van een reis naar Bali voor twee personen, met 1.000 euro zakgeld in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Marja deze prijs won nadat wijkgenoot Dinie de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plaats in het finalespel.

Marja is blij verrast: “O jee, ik spreek helemaal niet zo goed Engels! Maar ik ben er wel heel erg blij mee. Dankjewel Dinie!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Marja won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 1066 een studioplek in de tv-show. Haar wijkgenoten Bas en Dinie schopten het tot het finalespel, maar vielen als eerste en tweede af. Bas viel als eerste af en won 1.000 euro. Dinie viel als tweede af en won 2.000 euro. Iedereen ging met een Samsung Galaxy Tab naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Waalwijk
Een inwoner uit Waalwijk speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 139.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 16 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn