Amsterdam,
16
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Maria (79) uit Alphen aan den Rijn wint gloednieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Maria (79) uit Alphen aan den Rijn is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Maria won de auto doordat zij het antwoord op de vraag “hoeveel euro geeft de Nederlander gemiddeld per jaar uit aan culturele uitstapjes?” als enige goed had.

Linda de Mol vraagt Maria of ze door wil spelen of dat ze voor een prijs gaat. “Je kunt nog zo lief kijken, maar ik durf echt niet door te spelen.” Nadat ze ziet welke prijs ze heeft gewonnen, is Maria helemaal verrast. “Geweldig!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Maria won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 2406 een studioplek in de tv-show.Maria is niet de enige uit Alphen aan den Rijn die met een mooie prijs naar huis gaat. Wijkgenoot Joop wint een Apple-pakket en Johan schopt het tot het finalespel, valt als derde af en wint 3.000 euro. Iedereen in de studio ging met een espressomachine naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Apeldoorn
Een inwoner uit Apeldoorn speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 590.000 euro.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn