Amsterdam,
06
november
2021
|
23:15
Europe/Amsterdam

Maarten uit Apeldoorn sleept 162.594 euro in de wacht bij tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

Samenvatting

Maarten uit Apeldoorn is de gelukkige winnaar van 162.594 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’. Vorige week was al te zien hoe Maarten aan het spel begon en het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen vijftig tegenkandidaten. Vanavond hervatte Maarten het spel met zestien tegenspelers. Toen hij de laatste kandidaat wist weg te spelen, verzekerde Maarten zich van een bedrag van 162.594 euro.

Maarten, vader van een dochter, werkt overdag in een muziekbibliotheek en ’s avonds als dirigent. Hij kijkt terug op een mooie ervaring: "Het was een hele belevenis om mee te maken. Ik vond het vooral heel spannend!" Op de vraag wat Maarten met de prijs gaat doen, antwoordt hij: "We willen - als het weer kan - met het gezin een reis naar Lapland maken!"

Over ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ 
In 'Postcode Loterij Eén Tegen 50' neemt één kandidaat het op tegen 50 tegenspelers. Bij elk goed antwoord speelt hij of zij de kandidaten weg die een onjuist antwoord gaven. Als het de kandidaat lukt om de 50 deelnemers weg te spelen, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.  

‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ is tot en met 18 december elke zaterdagavond te zien om 21.35 uur bij RTL 4.  

 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn