Amsterdam,
08
april
2018
|
21:42
Europe/Amsterdam

Louis (63) uit Kerkrade wint 33.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Ook Volkswagen up! gaat naar inwoner uit Kerkrade

Een enorme verassing voor Louis (63) uit Kerkrade. Hij is de gelukkige winnaar van 33.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Louis was de gelukkige. 

Louis is helemaal perplex: “Wat een geluk! Ik wil ontzettend graag op vakantie en dat gaat nu zeker lukken. Super!”

Meer prijzen in Kerkrade
Niet alleen de uitstapprijs ging naar een inwoner uit Kerkrade. Ook de gloednieuwe Volkswagen up! werd gewonnen door een deelnemer in het vak ‘Kerkrade’. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Leo (72) de auto won nadat een andere deelnemer, Joep uit Nijmegen, de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk. Leo vindt het geweldig: “Bedankt Joep!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenotenom verschillende grote prijzen. Louis en Leo wonnen samen met 48 wijkgenoten uit postcodegebied 6461 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Jamie Oliver Allrounder BBQ naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Oldenzaal 
Een inwoner uit Oldenzaal speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 270.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 15 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn