Amsterdam,
08
oktober
2017
|
22:38
Europe/Amsterdam

Lisa (19) uit Mijdrecht debuteert als laatste Koffermeisje in Postcode Loterij Miljoenenjacht

Stembussen weer open, wie wordt de winnares?

Lisa van Zuijlen (19) uit Mijdrecht was vanavond te zien als Koffermeisje in de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Ze was de laatste van vijf finalisten die in een gouden jurkje de studiotrap afliep. Samen met Barbara (22) uit Amsterdam, Simone (19) uit Borculo, Isa (21) uit Den Haag en Minoek (19) uit de Kwakel is Lisa in de race om Koffermeisje van het spelprogramma te worden in het voorjaar van 2018.

De vijf finalisten draaiden dit seizoen ieder één keer mee als Koffermeisje in ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. En nu maakt een van hen kans op het échte werk. De stembussen op www.koffermeisje.nl zijn sinds vanavond weer geopend. Het meisje dat de meeste stemmen weet te verzamelen, keert in het voorjaar van 2018 terug op de bekende studiotrap van Miljoenenjacht. Zij is dan gedurende het hele seizoen te zien in de spelshow.

“Ik vond het een beetje spannend”
Lisa (19), die vanavond met koffernummer 10 ter waarde van 5.000 euro de studiotrap af mocht, kijkt met een tevreden gevoel terug op haar debuut als Miljoenenjacht-Koffermeisje: “Geweldig dat het eindelijk zo ver was en ik het gouden jurkje aan mocht! Het was super leuk om een keer mee te mogen draaien als Koffermeisje. Ik vond het een beetje spannend om een passende gezichtsuitdrukking te geven toen ik de 5.000 euro in mijn koffertje zag zitten, maar het ging helemaal goed. Ik was natuurlijk als laatste van de vijf meiden aan de beurt, maar daardoor heb ik de kunst een beetje kunnen afkijken. Wie weet werkt dat in mijn voordeel. Ik hoop dat het publiek op mij stemt zodat ik nog veel vaker in Miljoenenjacht mag staan!”

Bekijk hier hoe het Lisa achter de schermen verging.

Hoofdprijs Miljoenenjacht gaat naar inwoner Rotterdam
Lisa zag hoe een inwoner uit Rotterdam in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ speelde aan de desk met Linda de Mol en 123.000 euro won.

Over de wedstrijd
Sinds de start van Postcode Loterij Miljoenenjacht zijn de 26 Koffermeisjes het herkenbare middelpunt van de spelshow bij RTL 4. Nu het programma plek heeft voor een nieuw Koffermeisje, is een vakjury met behulp van het publiek op zoek naar de perfecte kandidaat. Van 14 tot en met 25 augustus kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat via www.koffermeisje.nl.

Lisa uit Mijdrecht wist toen 1.093 stemmen te verzamelen en stootte tijdens de selectiedag door naar de Top-5. Vanavond was de laatste uitzending. De stembussen zijn sinds vanavond weer geopend op www.koffermeisje.nl. Daar kan worden gestemd op Lisa, Barbara, Simone, Isa of Minoek. De winnares wordt vrijdag 13 oktober bekendgemaakt tijdens het tv-programma 5 Uur Live bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn