30
augustus
2020
|
22:07
Europe/Amsterdam

Linda (52) uit Maarssen zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 239.000 euro

Verrassing live bij SBS6 te zien tijdens Miljoenenjacht

Samenvatting

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Linda (52) aan de Tuinbouwweg in Maarssen. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij in haar straat. Hij mocht Linda verrassen met 239.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Willem uit Utrecht won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment, dat op gepaste afstand plaatsvond, was live bij SBS6 te zien.

Het was een grote verrassing voor Linda en haar man Frits toen zij Winston zagen staan. Niet veel later werden zij door Winston uitgenodigd in zijn huiskamer op wielen. Hier werden zij verrast met het geweldige bedrag van 239.000 euro: “Wauw, waanzinnig! Dit is bizar. Morgen zijn we ook nog eens 20 jaar getrouwd. We willen nog wat leuke dingen aan het huis doen. De vakantie is dit jaar een beetje in het water gevallen dus zodra we weer kunnen, willen we graag met het gezin op vakantie!”, vertellen Linda en Frits enthousiast.

Winston terug met huiskamer op wielen
Al jaren belt Winston bij winnaars aan om in hun eigen knusse woonkamer de koffer te overhandigen. Dit jaar gaat dat anders en rijdt Winston vóór met zijn eigen coronaproof "huiskamer" op wielen. Winston vertelt: “Al die jaren werd ik steeds heel hartelijk door de winnaars thuis ontvangen. Hoe leuk om nu zelf voor gastheer te spelen en de winnaars net zo warm te ontvangen als zij dat de afgelopen jaren bij mij deden. Linda en Frits waren mijn eerste gasten en er volgen er nóg veel meer komend seizoen!”

Het was een grote verrassing voor Linda en haar man Frits toen zij Winston zagen staan. Niet veel later werden zij door Winston uitgenodigd in zijn huiskamer op wielen. Hier werden zij verrast met het geweldige bedrag van 239.000 euro: “Wauw, waanzinnig! Dit is bizar. Morgen zijn we ook nog eens 20 jaar getrouwd. We willen nog wat leuke dingen aan het huis doen. De vakantie is dit jaar een beetje in het water gevallen dus zodra we weer kunnen, willen we graag met het gezin op vakantie!”, vertellen Linda en Frits enthousiast. 

Ook buren uit Maarssen winnen mee
Linda ontvangt dit geldbedrag omdat Willem uit Utrecht dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Linda uit Maarssen was deze keer de gelukkige. En zij laat haar buren mee winnen. Iedereen die met postcode 3602 AT (Tuinbouwweg) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 12 inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 14.937 euro tot 29.875 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel deze release

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn