Amsterdam,
17
september
2019
|
16:48
Europe/Amsterdam

Leidenaar Tom (29) wint 25.000 euro én vakantiehuis met PostcodeStraatprijs

Mooi nieuws voor de 29-jarige Tom uit Leiden. Hij is de gelukkige deelnemer van de Postcode Loterij die meespeelt met postcode 2315 AM (Jan Pieterszoon Coenhof) waarop de PostcodeStraatprijs is gevallen. Afgelopen zaterdag werd hij, in het bijzijn van zijn vriendin Anouk, verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. 

Onder de winnaars van deze Straatprijs wordt tevens een gloednieuw vakantiehuis verloot. Omdat Tom de enige winnaar is van deze Straatprijs, gaat het vakantiehuis ook naar hem. Tom (29) is blij verrast: "Geweldig! Mijn vriendin Anouk en ik hebben drie weken geleden een huis voor ons samen gekocht. We zijn pas een jaar samen en helemaal gelukkig. En dan winnen we naast 25.000 euro ook nog een vakantiehuis! We mochten er al even een kijkje nemen. Het is er prachtig en heerlijk rustig. Alles is aanwezig, tot aan borden en bestek. We hoeven alleen nog maar onze tas mee te nemen!"

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn