Amsterdam,
01
januari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Krista uit Nijmegen wint 1 miljoen euro bij de Postcode Loterij

Krista uit Nijmegen kan vandaag nog een keer het glas heffen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste haar vandaag thuis in de Voorstadslaan (6541 SN) met een cheque van 1 miljoen euro. Bijzonder is dat Krista als enige Postcode Loterij-deelnemer meespeelt op deze postcode en het geldbedrag dus niet met haar buren hoeft te delen.

Krista: “Tijdens Kerst zaten we al te dromen over het winnen van de Loterij. Geweldig dat dat nu werkelijkheid is geworden! Van het geld willen we een mooie reis naar Japan of China maken. Misschien vliegen we nu wel businessclass!”

De uitreiking werd live uitgezonden in RTL Live op RTL 4.

Nijmegen eerder in de prijzen
Nijmegen viel de afgelopen periode eerder ook al in de prijzen bij de Postcode Loterij. Afgelopen november viel de Buurt-Ton op postcode 6512 AD (Burgemeester Hustinxstraat). In augustus 2015 viel de PostcodeStraatprijs op postcode 6522 BM (Berg en Dalseweg).

PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro valt nog
1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan verdeelt de Loterij de PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro. Om 21.30 uur maakt de Loterij op RTL 4 bekend waar deze prijs is gevallen. Ook winnen vandaag twee andere postcodes 1 miljoen euro. En verder winnen dertig postcodes de Buurt-Ton en twintig andere postcodes de PostcodeStraatprijs. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn