Amsterdam,
29
oktober
2021
|
23:15
Europe/Amsterdam

Koos uit West-Graftdijk naar huis met 115.000 euro bij tv-show ‘Deal Or No Deal’

Koos speelt hoogste bedrag tot nu toe bij elkaar van nieuw seizoen 'Deal Or No Deal'

Samenvatting

Koos uit West-Graftdijk is de gelukkige winnaar van 115.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ die vanavond werd uitgezonden bij RTL 5.

Aan het begin van het spel vertelt Koos wat hij doet als hij een groot geldbedrag wint: "We willen al twintig jaar de zolder verbouwen. Mijn vrouw is Zuid-Afrikaanse, dus we willen ook graag op familiebezoek in Zuid-Afrika." Het spel verloopt voorspoedig. Vol van de zenuwen besluit Koos uiteindelijk een deal te sluiten bij een bod van 115.000 euro. Hij reageert geroerd: "Niet te geloven. Ik ben sprakeloos."

Over ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’  
In ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ maken 24 deelnemers in de studio kans om geselecteerd te worden en plaats te mogen nemen naast Buddy Vedder. Iedere kandidaat heeft een eigen unieke box, met daarin een onbekend geldbedrag. Het is aan de speler om zoveel mogelijk boxen met lage bedragen weg te spelen. Nadat bekend is welke bedragen er zijn weggespeeld, biedt de bank een geldbedrag voor de box van de speler. De speler kan het bod van de bank accepteren en er met de ‘deal’ vandoor gaan, of ervoor kiezen door te spelen: ‘no deal.’

'Deal Or No Deal' ook thuis te spelen
Naast het televisieprogramma kunnen spelers vanuit hun eigen luie stoel nu zelf ook iedere dag de beste deal maken door het spelen van het nieuwe loterijspel 'Deal Or No Deal' op www.dealornodeal.nl. Door het spel te spelen maken spelers kans om studiokandidaat te worden van het televisieprogramma ‘Deal Or No Deal’. Maken ze een betere deal dan de laatste studiokandidaat uit het televisieprogramma? Dan maken ze ook kans om als thuisfinalist het loterijspel voor echte bedragen tot wel 200.000 euro te mogen spelen.

Minimaal 40 procent van de inleg van spelers van het loterijspel ‘Deal Or No Deal’ gaat naar goededoelenorganisaties gesteund door de Postcode Loterij. Meer informatie over het spel ‘Deal Or No Deal’ kun je hier vinden.

‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ is iedere werkdag om 21.55 uur te zien bij RTL 5.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn