Amsterdam,
01
oktober
2017
|
22:14
Europe/Amsterdam

Koffer 13 bezorgt geluksvogel Krijn (50) uit Almere 1.120.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Sinds zeven jaar weer een miljoenenprijs bij Miljoenenjacht

Krijn (50) uit Almere is de gelukkige winnaar van 1.120.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Krijn 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Krijn was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 1311 uitgenodigd in de studio.

Krijn speelde met koffer 13, het getal van zijn postcode en huisnummer. “Dat moet geluk brengen!” Het bod van 1.120.000 euro kon hij niet weigeren. “Voor mezelf was ik doorgegaan, maar het is voor de kinderen. Dit is onwerkelijk.”

“Als je nog wilt, wil ik graag met je trouwen”

Krijn vertelde Linda dat hij zijn vriendin ten huwelijk vraagt wanneer het bedrag boven de miljoen uit komt. Nadat Krijn op de rode knop drukt om het miljoenenbod te accepteren, geeft Linda hem de camera en richt Krijn zich tot zijn vriendin Bennita thuis: “Hiermee kunnen we onze dromen en die van onze kinderen verwezenlijken. Ik denk dat we dat als gezin moeten doen én als man en vrouw. Als je nog wilt, wil ik graag met je trouwen.”

Eerste miljoendeal sinds zeven jaar

De laatste keer dat een winnaar de studio verliet met een bedrag van een miljoen euro of meer, is zeven jaar geleden. In 2010 won Connie uit Hank een bedrag van 1 miljoen euro in de studio van Miljoenenjacht.

Samen met buurtgenoten in de prijzen

Krijn was vanavond samen met 49 wijkgenoten uit Almere (postcodegebied 1311) te zien in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde Krijn als finalist en mocht hij het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ spelen. Door koffers te openen, maakte hij kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk werd dit een bedrag van 1.120.000 euro. Zijn buurtgenoten en alle andere deelnemers in de studio gingen met een cadeaukaart van warenhuis Hudson’s Bay naar huis.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn