Amsterdam,
11
december
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Kerst voor Dini uit Hindeloopen kan niet beter beginnen dankzij 100.000 euro van Postcode Loterij

Een grote verrassing voor een bewoner van de Dijkweg in Hindeloopen. Op haar postcode 8713 KD is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de novembertrekking van de Postcode Loterij, zo werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. Omdat zij de enige deelnemer is op deze postcode wint zij de volledige Buurt-Ton.

Dini (67) is blij verrast: “Er werd bij de supermarkt al drukte gemaakt dat er in Hindeloopen een grote prijs is gevallen. Mijn naam werd ook genoemd, omdat ik daar weleens de IJsprijs van de Postcode Loterij heb opgehaald. Ik kan niet geloven dat ik de enige deelnemer in onze straat ben en dat de hele prijs voor mij is! Dit is echt geweldig. Nu kan ik zonder zorgen het één en ander aan het huis laten doen, mijn kinderen iets extra’s geven en een reis maken. De kerst kan niet beter beginnen!”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn