Amsterdam,
25
maart
2018
|
21:53
Europe/Amsterdam

Karst uit ‘t Haantje wint 50.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Karst (67) uit ‘t Haantje is de winnaar van 50.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Hij werd de kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’ en koos één van de 26 koffertjes. Karst speelde met koffer 23 en dat bleek een goede keuze: hij ging met 50.000 euro naar huis. 

Karst hoort dat hij 50.000 euro heeft gewonnen en is compleet verrast: “Ik sta helemaal te trillen op mijn benen. Het heeft even geduurd voordat ik mijn koffertje mocht openmaken en dat maakte het extra spannend. Met dit geldbedrag ben ik heel erg blij!”

Nieuw in het tv-programma: het ‘Mini Kofferspel
Karst mocht in de spelshow het ‘Mini Kofferspel’ spelen omdat de notaris zijn naam en stoelnummer trok. De mini-koffertjes zijn, net als de koffers in het finalespel van Miljoenenjacht, gevuld met cheques. Op die cheques staan dezelfde bedragen als in de grote koffers. De kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’ kiest een koffer en wint het bedrag dat op de cheque in de kleine koffer staat, tot maximaal 100.000 euro.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Karst won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 7847 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Bourgini Classic Kitchen Chef, een Wave Blender en het Bakbijbel kookboek naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Voorburg
Een inwoner uit Voorburg speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 549.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 15 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn