Amsterdam,
16
september
2018
|
22:26
Europe/Amsterdam

Jose uit Assen wint 50.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Jose uit Assen is de winnares van 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Jose werd de kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’ en koos één van de 26 koffertjes. Jose speelde met koffer 18 en dat bleek een goede keuze: zij ging met 50.000 euro naar huis.

Jose is blij en zichtbaar verrast door het mooie bedrag. “Toen ik hoorde dat ik het ‘Mini-Kofferspel’ mocht spelen dacht ik: als er een mooi bedrag in de koffer zit, koop ik een keuken en ga ik op vakantie. Dat het zo’n hoog bedrag zou worden, dat had ik nooit verwacht!”, zegt Jose met tranen in haar ogen van geluk.

Jose mocht in de spelshow het ‘Mini Kofferspel’ spelen omdat de notaris haar naam en stoelnummer trok. De mini-koffertjes zijn, net als de koffers in het finalespel van Miljoenenjacht, gevuld met cheques. In de kleine koffers zitten dezelfde bedragen als in de finalespelkoffers. De kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’ kiest een koffer en wint het bedrag dat op de cheque in de kleine koffer staat, tot maximaal 100.000 euro.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Jose won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 9408 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Sony hoofdtelefoon naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Arnhem
Een inwoner uit Arnhem speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 230.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 30 september wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn