Amsterdam,
06
september
2020
|
21:47
Europe/Amsterdam

Jos uit Bilthoven wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Ook vakgenoot Joop neemt prijs mee naar huis

Samenvatting

De 62-jarige Jos uit Bilthoven is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Jos won de auto nadat hij in de eerste ronde van het spel besloot om geen plaats te nemen aan de desk in de volgende ronde. In plaats daarvan koos Jos ervoor om koffernummer 4 open te maken. Dat bleek een prima keuze: in deze koffer zat een gloednieuwe auto. Vakgenoot Joop (75) uit Bilthoven ging ook met een prijs naar huis. Linda de Mol maakte bekend dat Joop een cheque van 5000 euro had gewonnen nadat een andere deelnemer - Ad uit Oosterhout - de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde.

Jos is samen met zijn vrouw naar de studio gekomen en reageert enthousiast op zijn prijs: “Fantastisch! Hier ga ik iemand in mijn omgeving enorm blij mee maken.”

Ook vakgenoot Joop springt een gat in de lucht als hij hoort dat hij 5000 euro mee naar huis mag nemen: “Dat is even bijkomen.. Ik weet nog niet wat ik met de prijs ga doen. Ik ga het eerst even rustig laten bezinken.”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Doetinchem
Een inwoner uit Doetinchem speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 86.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn