Amsterdam,
16
september
2018
|
22:25
Europe/Amsterdam

Joris uit Arnhem wint 230.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Drie Arnhemse geluksvogels in de prijzen tijdens ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’

Joris uit Arnhem is de gelukkige winnaar van 230.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Joris 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Joris was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 6846 uitgenodigd in de studio. Hij was niet de enige inwoner van Arnhem die in de prijzen viel.

Na een onzekere start waarbij Joris voornamelijk hoge bedragen wegspeelt, weet hij uiteindelijk toch met het mooie bedrag van 230.000 euro naar huis te gaan. Dat verbaast Lonneke, de vrouw van Joris, niets: “Joris is heel goed in spelletjes. Hij wint altijd!”

Het stel is dolblij met het gewonnen bedrag: “We hebben vier kinderen, die we allemaal een studiebeurs gunnen. Ook houden we van reizen. Hawaï staat nog hoog op onze bucketlist!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
Ook voor buurtgenoten Delano en Diana was het een avond vol verrassingen. Diana overkomt iets wat nooit eerder gebeurde in de historie van Miljoenenjacht. In de eerste ronde beantwoordt ze een vraag goed. Ze laat de koffer die ze daarom mag openen schieten voor een plek aan de desk in ronde twee. ‘Haar’ koffer, waar een Sony TV in blijkt te zitten, wordt opnieuw verloot en komt toevalligerwijs alsnog bij Diana terecht. Ze eindigt in ronde twee als derde kandidaat en wint nog eens 3.000 euro.

Delano is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW. Delano mocht een koffer openmaken omdat Joris koos voor een plek achter de desk. Delano is dolblij en steekt zijn duim op naar Joris: “We kennen elkaar niet, maar als ik je tegenkom dan toeter ik vanaf nu!”

De overige buurtgenoten en alle andere deelnemers in de studio gingen met een Sony hoofdtelefoon naar huis.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 30 september wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn