Amsterdam,
02
juni
2019
|
23:00
Europe/Amsterdam

Joost uit Wageningen wint 20.222 euro bij tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 100’

Joost uit Wageningen is de gelukkige winnaar van 20.222 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 100’. Vanavond was bij RTL 4 te zien hoe Joost het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen zijn honderd tegenkandidaten, in de laatste aflevering van het seizoen. Joost wist de laatste kandidaat weg te spelen nadat hij zijn laatste escape inzette bij de vraag: ‘van welk dier zien we hier een stuk van de vacht?’ 

Joost is blij: “Wat mooi! We hebben net een badkamer besteld. Daar gaat het grootste deel vast aan op. En misschien nog een mooie vakantie!

Joost is niet de enige gelukkige
‘Postcode Loterij Eén tegen 100’ is al sinds 2000 te zien op de Nederlandse televisie en sinds dit jaar weer te zien bij RTL 4. Nieuw dit seizoen is dat de kandidaten op de tribune het hele seizoen lang blijven zitten, 8 afleveringen lang. Alleen de hoofdkandidaten verlaten na winst of verlies het spel. Voor de tribunekandidaten is er vanaf nu ook wat te winnen. Wanneer de hoofdkandidaat afvalt, verdelen de overgebleven tribunekandidaten 5.000 euro met elkaar. Voor succesvolle tribunekandidaten kan dat bedrag flink oplopen gedurende het seizoen. Joost nam daardoor naast het gewonnen bedrag in de finale van 19.327 euro, ook nog een bedrag van 895 euro mee naar huis. Hierdoor ging Joost met een totaalbedrag van 20.222 euro naar huis.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn