Amsterdam,
30
september
2018
|
22:43
Europe/Amsterdam

Johann (39) uit Groningen zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met ruim 1 miljoen euro

Verrassing live bij RTL 4 te zien tijdens slotaflevering seizoen Miljoenenjacht

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor de 39-jarige Johann uit Groningen. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor zijn deur. Hij mocht Johann verrassen met het nieuws dat hij vanavond miljonair is geworden. Johann ontvangt 1.026.000 euro, hetzelfde bedrag dat studiowinnaar Pascal uit Meerssen won tijdens de seizoensafsluiter van de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Hiermee is Nederland in één klap twee miljonairs rijker. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien.

De buren staan al buiten als Winston bij Johann aanbelt en hij opendoet. “Je geeft me al trillend een hand. Ik begrijp dat je Miljoenenjacht zit te kijken en beseft wat er gebeurt,” zegt Winston tegen hem. De tranen staan Johann gelijk al in zijn ogen. Wanneer Winston bij hen op de bank zit en het gewonnen bedrag opschrijft, zijn Johann en zijn vriendin Sally sprakeloos. Als ze weer een beetje bekomen zijn van de schrik weten ze uit te brengen: “Dat ons dit overkomt is gewoon niet te bevatten! We kijken altijd en spelen al een paar jaar mee met de Postcode Loterij, maar hadden nooit verwacht dat we in de prijzen zouden vallen. Dit is echt zo bijzonder! Bedankt!”

“De kinderen van drie en vijf liggen al op bed en staat een mooie verrassing te wachten als ze morgenochtend wakker worden,” zegt Winston tot slot.

Ook buren uit Groningen winnen mee
Johann is vanavond miljonair geworden omdat Pascal uit Meerssen dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Johann uit Groningen was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 9742 NA (Wegalaan) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit acht inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 93.272 euro tot 279.818 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij. Omdat Johann meespeelt met drie loten in de Postcode Loterij, deelt hij ook mee in deze prijs. Hij kan daardoor 186.545 euro optellen bij zijn gewonnen bedrag.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn