Amsterdam,
08
september
2019
|
21:44
Europe/Amsterdam

Jeroen uit Nederweert wint 444.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Ook Postcode Loterij-fietsen voor deelnemers uit Nederweert

Jeroen (51) uit Nederweert is de gelukkige winnaar van 444.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’, die zojuist werd uitgezonden bij SBS6. Nadat Jeroen 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Jeroen was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 6031 uitgenodigd in de studio.

De 51-jarige boekhouder Jeroen kiest voor koffer 8: “Dat is mijn geboortedatum, dus misschien brengt dat geluk.” Als later ook nog eens blijkt dat Jeroen al acht jaar samen is met zijn vriendin Heidi, belooft dat veel goeds. Na vijf afgewezen biedingen van de bank, besluit Jeroen akkoord te gaan met een bod van 444.000 euro. Hij reageert blij: “We gaan reizen, heel veel reizen. Namibië staat hoog op ons lijstje.”

Ook Postcode Loterij-fiets voor vak Nederweert
De studiowinnaar was niet de enige uit vak Nederweert die in de prijzen viel: ook Willem-Jan mocht een koffer openen. In zijn koffer zat een mooie prijs voor het hele vak: de Postcode Loterij-fiets. Alle deelnemers in het vak Nederweert gingen met een nieuwe fiets naar huis.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
Jeroen was vanavond samen met 49 wijkgenoten uit Nederweert (postcodegebied 6031) te zien in de wekelijkse spelshow bij SBS6. Na een spannende strijd, eindigde Jeroen als finalist en mocht hij het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ spelen. Door koffers te openen, maakte hij kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk werd dit een bedrag van 444.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 6 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn