Amsterdam,
21
maart
2021
|
21:46
Europe/Amsterdam

Jan uit Leiden zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 150.000 euro

Verrassing live bij SBS6 te zien tijdens Miljoenenjacht

Samenvatting

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Jan uit Leiden. Winston Gerschtanowitz mocht Jan verrassen met 150.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Hans uit Woerden won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment, dat dit seizoen via een videogesprek verloopt, was live bij SBS6 te zien.

Jan werd samen met zijn vrouw Truus verrast door Winston via een videogesprek. Jan houdt zijn vrouw Truus stevig vast als Winston het bedrag van 150.000 euro op de cheque schrijft. Het stel is compleet verrast en vliegt elkaar in de armen: "Hartstikke mooi! Hier kunnen we heel veel mee. We hebben kleinkinderen en die kunnen allemaal wat gebruiken!"

Ook buren uit Leiden winnen mee
Jan ontvangt dit geldbedrag omdat Hans uit Woerden dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Jan uit Leiden was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 2324 LR (Brandts Buyskade) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit vijf inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 21.428 euro tot 42.857 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij. Omdat Jan met twee loten meespeelt wint hij naast het studiobedrag ook nog eens een bedrag van 21.428 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ 
Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen. 

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn