Amsterdam,
10
maart
2019
|
22:00
Europe/Amsterdam

Jan uit Geertruidenberg wint gloednieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Jan uit Geertruidenberg is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe Volkswagen up! in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Linda de Mol maakte bekend dat Jan met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Michiel uit Helmond – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde.

Jan is blij verrast als blijkt dat hij de gelukkige winnaar is van de auto. “Wat is dit geweldig! Mijn drie kinderen zijn hier vast heel blij mee!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Jan won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 4931 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een e-reader met 50 euro BookSpot cadeautegoed naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Rosmalen
Een inwoner uit Rosmalen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 188.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 31 maart wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn