Amsterdam,
15
september
2019
|
21:55
Europe/Amsterdam

Jan uit Eersel wint gloednieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Jan (61) uit Eersel is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Jan met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer, Alexander uit Rotterdam, de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde.

De 61-jarige Jan reageert enthousiast op zijn prijs: “Wat geweldig! Ik zei toevallig net nog dat ik ontzettend blij zou zijn als ik een gewone auto zou winnen. Dit is nog beter dan een ‘gewone’ auto. Fantastisch!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Jan won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 5521 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een tablet naar huis. Rian uit Eersel nam naast de tablet ook nog 2.500 euro mee naar huis. Zij won dit bedrag nadat Alexander uit Rotterdam deze prijs aan zich voorbij liet gaan voor de Gouden Fluit. Tot slot won wijkgenoot Joeri een Sony televisie, nadat de Amsterdamse Caroline koos voor een plek aan de desk.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Amsterdam
Een inwoner uit Amsterdam speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 132.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 6 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn