Amsterdam,
16
september
2019
|
10:05
Europe/Amsterdam

Jan en zijn vrouw uit Numansdorp zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 132.000 euro

Verrassing live bij SBS6 te zien tijdens Miljoenenjacht

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Jan (65) uit de Burgemeester Henrylaan in Numansdorp. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor zijn deur. Hij mocht Jan verrassen met 132.000 euro, hetzelfde bedrag dat studiowinnaar Barbara uit Amsterdam won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij SBS6 te zien.

Toen Winston bij het huis van Jan aankwam, waren de rolluiken naar beneden en brandden er geen lampen. Na een paar keer aanbellen deed zijn vrouw Ada toch de deur open. Ze hadden samen Miljoenenjacht zitten kijken en Ada stond op het punt om naar haar werk te gaan. Winston verraste hen in de woonkamer met het geweldige bedrag. Jan: “Ik zei net nog tegen mijn vrouw: wij hebben koffernummer 2. Het zal toch niet... Maar wel dus, niet te geloven! Nu kunnen we een mooie reis of een cruise gaan maken.”

Ook buren uit Numansdorp winnen mee
Jan ontvangt dit geldbedrag omdat Barbara uit Amsterdam dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Jan uit Numansdorp was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 3281 VG (Burgemeester Henrylaan) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 33 inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 2.933 tot 8.800 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 6 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn